6 motive pentru a lucra cu noi

1

Colaboratori

Colaboratorii ne considera unul dintre cei mai importanti producatori si constructori din Romania in domeniul protectiei catodice.

2

Furnizori

Furnizori autorizati pentru materialele pe care societatea nu le produce in regim propriu (cabluri electrice, cocs de petrol calcinat, etc.)

3

Specialisti

Dotarea cu specialisti cu vasta experienta in domeniul proiectarii si executiei statiilor de portectie catodica.

Compania beneficiaza de ingineri electrici, chimisti si doctoranzi in domeniul protectiei anticorozive, electricieni si specialisti experimentati.

4

Producem si construim

Producem si construim echipamente si statii de protectie catodica sub un sistem integrat de management al calitatii, mediului si sanatatii si securitatii in munca (ISO 9001, 14001, 18001) pentru activitatile de proiectare , productie , punere in opera, service echipamente si statii de protectie catodica.

5

Experienta

Experienta ca executant a cca. 700 de statii complete pentru protectie catodica pentru clienti finali precum SNTGN TRANSGAZ , GDF SUEZ ENERGY, CONPET PLOIESTI, SN ROMGAZ, OMV PETROM,experienta ca producator a peste 1300 de cabine automate si manuale pentru statiile de protectie catodica . Desemenea societatea Elcas Prodimpex SRL a realizat o serie de lucrari de protectie catodica, fie cu injectie de curent , fie cu anozi de sacrificiu, pentru clienti precum KREMSMUELLER ROMANIA ,KRAFTANLAGEN ROMANIA, HABAU PPS, MAXSTREICHER, CONDMAG, ETC.

6

Dotari

Dotarea cu echipamente si aparate specifice activitatii de protectie catodica

Societatea Elcas beneficiaza de o bogata dotare tehnica, echipamnte IT si programe specifice activitatii de protectie catodica: laborator autorizat de protectie catodica gradul 2, instalatii de foraj autopurtate BOMAG si NORDMEYER pentru executia prizelor anodice verficale de adancime (adancimi pana la  400 m), excavatoare, mijloace de transport pentru materiale , echipamente si personal, baze tehnologice pentru productia structurilor metalice pentru de protectie catodica  (dispozitive de centrare si lansare anozi , suporti pentru cabinele de protectie catodica, prize de potential, etc.)