Elcas, profesionistii tai in protectie catodica

SC ELCAS PRODIMPEX SRL  a fost infiintata in anul 1992 ca o companie producatoare de echipamente si instalatii electrice, electronice si de automatizare.

Cu timpul, societatea a devenit un important producator de echipamente profesionale de sudare si taiere cu plasma si si-a facut simtita prezenta pe piata din Romania cat si in strainatate.

In anul 1999, compania  ELCAS PRODIMPEX SRL incepe sa activeze in domeniul proiectarii si executiei  statiilor de protectie catodica, fiind promotorul primelor statii de protectie catodica cu priza anodica verticala de adancime, tehnologie ce se foloseste cu succes.

In 2001, societatea produce si omologheaza prima cabina de protectie catodica cu reglaj automat.

Intre 2003 si 2004, societatea executa primele statii de protectie catodica cu priza anodica verticala pentru Distrigaz Sud, in prezent GDF Suez Energy .

In prezent , societatea  ELCAS PRODIMPEX SRL activeza in toate tipurile de activitati legate de protectia anticoroziva, principalele activitati fiind cele de proiectare, executie, mentenanta instalatii  de protectie catodica si cea de productie redresoare, anozi, prize de potential si alte echipamente specifice protectiei catodice

ani de experienta.

angajati.

cafele consumate.

Clienti multumiti.

Ce spun clientii despre noi

  • Am participat in regim de join venture la mai multe proiecte impreuna cu cei de la Elcas.De ficare data, din functia de Manager de Proiect pot sa spun ca nu am avut niciodata o problema.Este o echipa de excepetie ce ofera calitate la cele mai inalte standarde
    Lucian FurtunaProject Manager
  • Suntem parteneri de afaceri de mai bine de 8 ani si pot sa spun ca daca ar fi si alte firme macar 50% la fel de serioase am ajunge cu totii mult mai departe.
    Marin S.SC Stegra Export SRL
  • Nu este prima data cand lucrez cu cei de la Elcas, insa ca de fiecare data fac o treaba de exceptie si primes recomandarea noastra.
    Lupascu StateSC Craiova Rulmenti SRL